Huvud / Melanom

Basiron ess gel

Dina recensioner om användningen av läkemedlet Baziron AS för akne är intressanta. Effektivitet, biverkningar,...

12/26/2009 21:39, Liska
Jag använder Baziron i 3 veckor, antalet akne har inte minskat (huden torkar och skalar starkt av (jag vet inte vad jag ska göra, ingenting hjälper..

08/07/2010 19:35, Sasha
Enligt min erfarenhet av BASYRON-behandling vill jag säga att det hjälpte lite under den första appliceringen, och bara torkade upp hela huden under den efterföljande användningen, peeling dök upp och akne verkade mer än försvann.

08/09/2011 20:33, Katherine
Mitt råd till dig om hur du snabbt kan bli av med akne, jag har använt den här metoden under mycket länge, tvätta ansiktet med tvål så att det blir torrt och sedan smeta akne med lincomycin (på apotek kostar det 15 rubel). Och om akne visas varje sommar på pannan, är det värt varje morgon och kväll att smeta pannan med oupplöst, detta är ett ämne av naturligt ursprung. Oupplöst kan köpas online eller i livsmedelsbutiker, akne gillar inte äppelcidervinäger, så du kan smeta din akne med ett surt äpple.

09/03/2013 07:05, vår
Ju mer du torkar huden med tvål, desto mer försöker man eliminera den och sedan blir den mer talg och där det finns akne (

09/28/2011 13:13, Inna
Jag har samma sak. Jag använder basiron, men det torkar huden, och akne precis som din visas. Om du hittar ett sätt att dela snälla.

02.16.2013 22:50, Lisa
Baziron måste appliceras punktvis på akne och inte på hela ansiktet)

04/06/2013 11:34, Marie
Jag har generellt sett en allergi från honom. Till att börja brände ansiktet fruktansvärt, sedan kom små vattnig akne som klåda ut. Jag hade stora förhoppningar för honom ((((

05/17/2013 19:10, Typhoid
Marie, du har bara en brännskada från den här produkten, du måste applicera den exakt och i en lägre dosering, eller applicera en babygrädde ett par timmar efter appliceringen

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jag vill berätta en intressant historia. Egentligen plågades akne och valet föll på Baziron As, det första röret hjälpte verkligen, och effekten märktes efter en vecka, det fanns inga problem, efter en månad köpte jag ett annat rör, och sedan började det, i 2 dagars användning (ett litet lager), huden täcktes ett gäng fläckar och det är fortfarande inte klart vad allt detta är i ansiktet. Jag bestämde mig för självmedicinering eftersom jag inte kunde komma ut ur huset så, jag drack tavegil, men tyvärr, en vecka senare hände ingenting. Jag bestämde mig för att gå till en betald klinik eftersom det var 5 minuter hemifrån, och vad tror du, läkaren sa att han kom i tid, eftersom svullnad i ögon började, mycket av allt föreskrevs. nämligen; 4 droppar med 500 ml vätska, 7 intramuskulära injektioner dagligen, droppar varannan dag. Jag ska dricka två typer av tabletter och smeta med en viss salva, tro mig, det är bättre att ha ett par finnar än ett helt ansikte som är helt besvärligt, nu är allt borta, men jag måste fortfarande gå till 2 dockor och en dropper, basiron är ett kemiskt ämne och allergi mot dess egenskaper är 70 procent, tror inte att du kommer att bäras. Jag hoppas att någon räddar detta ansikte.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Men vet du ett sådant ord som en falsk? Du blev inte förvånad över att det inte fanns något från det första röret. och från den andra detta. sååå lätt att du kan stöta på en falsk det är allt.

08/21/2013 10:47, Maria
Jag bestämde mig också för att köpa "Miracle Preparation" Baziron AS, effekten var märkbar i början av användningen, huden blev slät, finnar försvann nästan, men i slutet av användningen var mitt ansikte täckt av akne så att jag inte kunde hitta en bostad, jag skämmer mig för att gå ut, och ingen Baziron redan hjälpte inte, behandlingsförloppet var över, nu vet jag inte vad jag ska göra, det brukade vara en eller två finnar, och efter Baziron är det en mardröm, skräck... ord kan inte beskriva

11/29/2013 19:37, Tatyana
Jag stöder din åsikt. Baziron AC tyst skräck, jag använde två gånger i veckan för en tyst skräck i mitt ansikte. Använd inte.

12.20.2013 14:52, Tanyuha
Verkligen !! Det klättrade in i forumet för detta. Jag har också svullnad i ögonen !! endast allergipiller ordinerades. bränna i ansiktet. Jag har efter den första dagen att använda drogen. Jag har gått med ödem i två dagar, jag sov lite !! Tror du att du måste vidta åtgärder redan? själv kommer inte att fungera.

05/13/2014 10:39, Elena
Hålla med. Jag smetar en vecka, jag ser att jag var täckt av ett litet utslag. som urticaria kliar det inte, men den röda smala spridningen av finnar talar mer om allergier :( ledsen

05/03/2014 15:44, Lana
Akne (akne) orsakar streptokocker (bakterier), den kan förstöras av ett antibiotikum som den är känslig för, till exempel erytromycin eller antibiotika av penicillintyp. Det är nödvändigt att behandlas omfattande, förutom att använda ett antibiotikum, är det nödvändigt att behandla huden, minska talgkörtlarnas aktivitet, utan att torka huden. Du kan använda peroxid eller hydroperit för att bränna hudormar. Prevensionsmedel, hormoner hjälper också. Akne uppstår på grund av en ökning av testosteron i kroppen, medan östrogen minskar, på grund av detta sker aktivering av sebaceous och svettkörtlar. Vår uppgift är att normalisera mängden av dessa hormoner. I preventivmedel kombinationen innebär det finns en extra mängd kvinnliga hormoner

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
försök att gå på diet: utesluta fet, stekt, salt, söt snitt. dricka Lactrofiltrum eller Duffalac och använd vit kosmetisk lera varje kväll (första veckan), sedan 2 gånger i veckan, jag blandade bara lera i kolsyraat mineralvatten (varmt) och på mitt ansikte i cirka 20 minuter. Efter en månad blev mitt ansikte renare, min hud var mjukare)

04/09/2012 11:33, Selena
prova erytromycinantibiotikum. salva av extern applikation, kostar endast 30 rubel, hjälper på en vecka)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Jag tvivlar på att ett antibiotikum till denna kostnad verkligen hjälper. Akne är en sjukdom som måste behandlas, tas bort, och de flesta antibiotika undertrycker infektionen och "täppa" den ytterligare och djupare. Akne passerar externt, men på den interna nivån blir det värre. Men det är ALLA LIKA då kommer det ut. Det är bättre att behandlas med naturliga medel, göra masker själv, från improviserade medel.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Tjej)) till exempel kostar antibiotikumet Ammoxicillin mindre än 50 rubel... ja, åtminstone kostade det tidigare. men det hjälper mycket av ett antal sjukdomar. så döm aldrig efter pris någonsin. kom ihåg om dyrare inte betyder bättre!

07/11/2012 01:08, Olenka
Jag använde Baziron, ingenting hjälpte.. Jag torkade bara håret hårt och akne dök upp igen. Flickor, jag rekommenderar att du tvättar ansiktet med en bomullsdyna med tinktur av kalendula och sedan lotion efter tvättning på natten (Det inkluderar: salicylsyra, kamferalkohol, svavelapotek, kloramfenikol i tabletter.. blanda allt, få en lotion. Dessa läkemedel kan köpas på apoteket. inte dyra.) Någonstans för en vecka sedan började jag göra detta förfarande, resultatet är redan synligt. Jag råder dig att prova!

11/08/2012 14:14, Catherine
Tjej, i vilka proportioner blandar du lotionsenheter?

11/08/2012 18:58, Alina
ungefär 1: 1

06/10/2013 14:28, Flicka
Med denna lotion är hemlagad mer försiktig. Du kan få en brännskada. det måste appliceras korrekt.

10/31/2012 8:23 p.m., Elena
Jag har också mycket peeling, och till och med en "brännskada dykte upp" på pannan, som kosmetologen sa. till en början gick akne verkligen snabbt.. nu slutade jag använda den.. huden är för inflammerad. använder fortfarande fuktighetskräm

11/08/2012 18:56, Alina
Och du späds ut det med vatten, applicerar sedan, huden kommer inte att avskalas från detta och applicera endast på natten

03/22/2013 14:39, Olya-la
då är orsaken inte i huden, men i kroppen, gå till gynekolog och endokrinolog.

03/26/2013 17:59, Marya
Effekten kommer att vara först efter 3 månaders användning, du behöver också intern terapi och en diet (inte en hungerstrejk, men en annan, mer hälsosam diet), inkludera mer apelsin, gröna grönsaker och frukter i din diet, apoteksvitaminer är bättre genom en läkare!

09/01/2013 09:45, denis
Tro mig! Baziron ska användas tre gånger om dagen, se till att torr hud. Var inte lat att använda enligt instruktionerna. Om du skriver här på en vecka ser du inte resultatet. Tre månader. Gå gärna till kosmetologen. Jag är en stilig ung man, men på vissa platser är mitt ansikte fullt av ärr och hål från det faktum att jag lanserade det. Och detta problem måste lösas så snart det dök upp. Säg tack till föräldrarna som säger att detta är en övergångsålder och att allt kommer att gå. Gå till kosmetologen, proceduren varar i 2 timmar, men det är värt det. Jag säger inte att den stiliga killen hanterade också. Det finns helt enkelt inget annat sätt. Och jag försöker hantera.

11/25/2014 21:34, Irinka
Jag har använt det sedan början av augusti, innan mitt ansikte var fet, akne var över, 4 månader har gått, mitt ansikte är slätt, rent, ett par akne förekommer ibland före PMS, även om huden torkar, skalar, men jag applicerar också fuktighetskräm) och jag rekommenderar att inte sluta )) Fortsätt att smeta i samma anda) Allt är framöver))

06/07/2015 12:44, Kate
det är nödvändigt att återfukta huden, köpa en fuktgivande ansiktskräm och använda den tillsammans med basiron. Behandlingen är lång, men affektiv, du måste vara tålamod.

01/12/2010 14:08, Emy
Först hjälpte det, men i slutet av röret torkade det bara huden. Men det beror kanske på början av polarnatten och vintern.

01/21/2010 08:27, elinabony
Baziron, till skillnad från Zenerit, är inte beroendeframkallande, jag har använt den i nästan ett år nu, jag försöker ta pauser för att inte överdriva min hud, men jag måste behandlas inifrån (hitta orsaken), jag råder dig att köpa Dorsenval och behandla det i ett komplex

03/14/2013 20:27, Lera
men om zenerit samma historia, jag brukade super i tre år och nu kan jag inte göra det utan jag har inte använt det i ett halvt år nu och min hud har blivit problematisk. Jag studerar recensioner angående basiron, jag vet att det också finns tabletter.

01/29/2010 09:49, Tatyana, 26
Baziron kan inte hjälpa mig, mina ögon sväller och min akne är på plats

03/02/2010 23:10, Kira
Jag använde, på rekommendation av en farmaceut (min egen mamma, som inte vill ha något dåligt), och Baziron och Differin på samma gång. Deras priser är inte små, men jag såg inte ett stort resultat. Tills huden blev beroendeframkallande verkade allt förbättras, mindre fett, mindre rodnad. men efter ett par veckor föll allt på plats, och det var inget kvar än skalning. Samma effekt som från hud. Och kompositionen är enligt min mening likadan. Men jag skulle personligen vilja lägga till på min egen erfarenhet att jag förstod att att behandla detta problem endast externt inte kommer att ha någon stark effekt (jag började behandlas från insidan. Alla typer av örter, läkemedel som påverkar magen, tarmar. NOLL-effekt. Kanske för ålder. Jag var på en "diet." Varje dag en och en halv liter kefir eller bio-yoghurt. NOLL. Åtminstone i ansiktet - det finns inget resultat. Jag har aldrig haft ett sådant ansikte nu. Vissa moraliska upplevelser och moraliska skador. Resten - förändras inte ((jag använder foundation varje dag, men masker, tvättar ofta, detta är en daglig regel, och förutom detta, en kosmetolog en eller två gånger på 2 månader.Därför är allt individuellt och beror på kroppen och ärftlighet ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jag håller med mig 27, akne började behandla akne från 17 års ålder. Mina föräldrar sa till mig övergångsålder, men det vaknade inte på tio år. Egentligen upplevde jag det bara från 17 till 22, sedan vände jag mig på det, men ibland är det obehagligt på sommaren, de botade mycket många olika metoder använde cirka 1000 cu samtidigt, ärftlighet gjorde att far också led av detta

07/11/2011 11:21, Mary
Jag vet inte Alexander om du fortfarande har akne.. Men jag kommer att ge råd. Om dina föräldrar har möjlighet, låt dem skicka dig till Frankrike! I en dyr skönhetssalong. Jag försäkrar er att Tama kommer att bota allt.. Här i Ryssland kommer de inte att hjälpa dig.. Bara utomlands.. =)) Lycka till.

06/23/2014 16:48, Eric
Han bodde i Frankrike i 5 år, besökte mer än en kosmetolog och hudläkare, vilket inte hjälpte) så Frankrike är din hatt!

12/07/2011 13:54, Alice
Jag trodde inte att du kan ha ett blodproblem? Jag hade en vän som också var ärftlig, något med blod, men hennes blod städades under flera sessioner, och det hjälpte henne, nu är hennes ansikte helt rent)

05/13/2012 01:16, Victoria
ja, allt har fungerat med ett ansikte?

04/15/2013 18:15, Stas
Jag håller helt med om den här kommentaren att jag bara inte har försökt på 5 år, jag försökte behandla resultaten både inifrån och ut.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Tjej. Och du trodde inte att du hade problem med hud... på vilken akne inte bör användas. det täpper bara porerna och gör huden fet. Jag vet själv. Jag slutade använda kosmetika för så länge sedan. det vill säga basen och tonic, mindre akne

03/26/2010 22:48, Andrey
Jag vill genast säga att Baziron är ett av de mest effektiva medlen för mig med sina plussbitar och minus (jag kommer inte att beskriva dem, eftersom effektiviteten kommer först). MEN. alla aknehjälpmedel börjar bli verkligt effektiva endast i kombination, dvs. detta är en diet, sport, avslag på alla dåliga vanor, hygien, intag av vitamin A, B, immunförstärkande medel, etc. Jag försökte mycket av allt, jag kallar dem som verkligen hjälpte mig: Zinerit, Baziron, Skinoren (inte särskilt bekvämt, min hud är mycket kliande), Differin (bara för natten, som instruktionerna säger). Zinerit verkar främst på ytliga inflammationer och, som det verkade för mig, botar det inte, dess erytromycin-zink-komplex dödar helt enkelt orsaken till inflammationer och förhindrar deras återkomst, jag påminner dig om att Zinerit är ett ganska effektivt botemedel, men det är botemedel - Skinoren, ett komplex från Baziron och Differin en gång om dagen, Differin på natten. Riktiga resultat kommer att vara synliga efter 2-3 veckors användning, efter 3 (högst) månader att använda ovanstående kommer du att bli positivt överraskad. Om du påbörjar behandlingen ska du inte bli oroad, i början kan den allmänna bilden av inflammation förvärras, detta är inte så länge. Men. det finns sjukdomar i mag-tarmkanalen, könsstämningssystemet, hormonella förändringar som provocerar utfallet av akne, detta måste beaktas och vidta åtgärder för att utesluta dem. Lycka till alla, jag hoppas att min erfarenhet hjälper någon! Lycka till!

04/18/2010 10:24, Hope
Begagnad månadseffekt av Baziron är bra, mindre akne och viktigast av hudormar, som är svåra att ta bort. Jag kunde inte ta längre tid, för allergi började, ansikte, ögon svällde, rodnad varade en dag. efter stopp av intaget av akne återvände. Jag använder en punkt, ibland är effekten

06/19/2011 23:38, lyaisan
hej alla, för första gången på din webbplats, jag är också väldigt plågad av akne, lider, kryper med zinerit i 3 år, 4 gånger är effekten redan noll, jag började använda hemterapi, torka ansiktet med 70% alkohol, maskera sedan med honung och salt i proportion till 20 minuter, torka sedan ansiktet is från ett avkok med en följd, och så varje dag finns det en effekt, men det viktigaste är att de (akne) inte kan krossas och repas, vilket var svårt för mig. all framgång

08/07/2011 19:21, Andrey
Hej alla! Ber mig snälla, kan någon veta.. Jag har små fläckar 9 små finnar) på var och en i området bakom bröstet på underarmen och skinkorna. Periodvis visas 4 och purulent på dem.. gick till hudläkaren på polisavdelningen. de sa att huden är sådan som jag mycket tvivlar på Pts. och hur man hanterar det.

10/29/2011 00:54, Kosmetolog Jamil
Hej Andrey. Försök att förbereda en sådan lotion: 200 ml alkohol, 4 tabletter med aspirin, 4 tabletter kloramfenikol, 4 tabletter av streptocid. 1. Efter badning, skada problemområdena med baby- eller hushållstvål, häll lite salt på tvålmarlaka och skrubba det försiktigt. 2. Torka av dig med lotion och applicera sedan BABY rikligt med babypulver. Den första veckan, salt varannan dag, den andra tre dagarna, den tredje gången i veckan. I tre veckor, torka av med lotion och strö på pulver varje dag. Vid denna tid bör problemet försvinna, men för att förhindra det kan du torka med lotion 1-2 gånger i veckan. Metoden testas, det fungerar ! Lycka till!

05/12/2012 14:10, Anastasia
Hej! Och vilken alkohol du ska ta? Du kan vodka?

04/20/2015 9:32 p.m., Leila
Prova en talare på resorcinol, den är beredd på apotek, det kommer definitivt att hjälpa

08/02/2012 06:42, Olka
Skriv din åsikt här snälla

11/04/2012 20:30, Kitty
Baziron hjälpte, men först efter 3 månaders användning. efter 3 dagar hjälper det inte, som de säger här - det är nonsens.

Baziron AC: pris på apotek, recensioner, användarinstruktioner, billiga analoger

Ärftlighet, dålig näring, ogynnsamma miljöförhållanden och andra faktorer provocerar bildandet av akne på huden.

För att lösa problemet rekommenderas det att använda Baziron AS gel.

Läkemedlet har ett gott rykte på grund av dess höga terapeutiska effekt. Listor över kontraindikationer och biverkningar är minimala..

Strukturera

Basen för kompositionen är bensoylperoxid..

Gelén finns i tre koncentrationsalternativ.

1 g läkemedel innehåller 25, 50 eller 100 mg av den aktiva substansen.

För att förbättra absorptionen av vävnader och celler i överhuden används andra föreningar i produktionen:

  • poloxamer 182;
  • propylenglykol;
  • dinatriumedetat;
  • metakrylsyrasampolymer;
  • docusatnatrium;
  • karbomer 940;
  • natriumhydroxid;
  • glycerol;
  • kolloidal kiseldioxid;
  • destillerat vatten.

Yttre tecken: ett homogent ämne med vit färg, en specifik lukt uppfattas nästan knappt.

Varje enhet placeras i en kartong tillsammans med en kommentar, som i detalj beskriver egenskaperna hos Baziron AS, reglerna för dess användning.

Farmakologi

Ett särdrag hos läkemedlet är en uttalad antibakteriell effekt, vars mekanism är förknippad med den oxidativa processen.

  • Under påverkan av den aktiva föreningen sker inte utvecklingen av resistenta bakteriestammar. Benzoylperoxid ger bland annat en antiinflammatorisk effekt..
  • Akrylsampolymer och glycerin, som är en del av läkemedlet, adsorberar överskott av talg vid applicering på foci, mjukgör intensivt och återfuktar irriterad hud.

Den aktiva föreningen i kompositionen verkar effektivt mot patogen mikroflora provocerad av bakterier:

  • Staphylococcus epidermidis;
  • Propionibacterium acnes.

Läkemedlet tillhör gruppen av keratolika.

Pris på apotek

Läkemedlets kostnad varierar från 590 till 800 rubel.

Ett sådant prisökning beror på olika faktorer (utloppsstatus, avstånd från regioncentret, etc.).

Det billigaste priset i Moskva erbjuds av onlinebutiker. Du kan köpa ett läkemedel utan recept.

Ta reda på hur mycket läkemedlet kostar, bekvämt genom att ringa närmaste apotek eller genom att gå till informations- och referensplatsen för radarsystemet.

Indikationer för användning

En farmakologisk produkt har en komplex verkningsmekanism. På grund av detta föreskrivs gelén för att eliminera mild till måttlig akne.

Läkemedlet används som ett mono-läkemedel och kombineras med andra läkemedel.

Baziron är lämplig för korta, långa och intermittenta behandlingskurser samt för underhållsterapi.

Användningsinstruktioner

Behandlingsregimen tillhandahåller fördelningen av gelén på fokalområdena i huden två gånger om dagen.

Känsliga hudägare rekommenderas att göra detta en gång om dagen..

  • Läkemedlet appliceras med en tunn boll i massagerande rörelser. I detta fall är det inte nödvändigt att utöva en mekanisk effekt för att undvika sträckmärken och vävnadsskada..
  • När du använder läkemedlet enligt instruktionerna är det möjligt att utvärdera den terapeutiska effekten en månad efter behandlingsstart. För att få ett varaktigt resultat bör behandlingen fortsätta i minst tre veckor till..
  • Det rekommenderas att använda botemedel med en upprepad kurs efter en halvårs paus.

Funktioner i förfarandet:

  • Innan du applicerar läkemedlet rekommenderas det att tvätta händerna, rengöra ansiktet eller annan kroppsdel ​​från talg och kosmetiska rester (använd medel med antibakteriell effekt);
  • för dem som använder läkemedlet för första gången rekommenderar experter att man föredrar koncentrationen av den aktiva substansen på 2,5%;
  • gelén fördelas jämnt över fokalzonen;
  • Morgon och kvällstider anses vara lämpligare tider för behandlingar..

Applikationsbegränsningar

Tillverkaren varnar i anteckningen om befintliga kontraindikationer. De avser allergier mot komponenter i kompositionen och åldersbarriären..

För behandling av akne hos barn under 12 år rekommenderas det inte att använda Baziron AC.

Negativa reaktioner

Under kliniska studier registrerades fall av negativa reaktioner.

Med en minskning i frekvensen av behandlingar eller vägran av ytterligare användning försvinner alla symptom spontant.

Bland de möjliga negativa reaktionerna på gelén:

  • erytem;
  • torr hud och desquamation;
  • brännande känsla, klåda;
  • kontaktdermatit på grund av allergier;
  • irritation, ömhet.

Graviditet och amning

Trots den obetydliga förteckningen över kontraindikationer, biverkningar, rekommenderas det inte att använda läkemedlet under graviditet och amning för terapeutiska och profylaktiska syften.

Denna försiktighetsåtgärd orsakas av bristen på tillförlitliga uppgifter om graden av påverkan av den aktiva substansen på reproduktiv funktion, peri- och postnatal utveckling, teratogenicitet och embryotoxicitet..

I vissa fall får kvinnor använda Baziron AS-gel under en känslig livstid endast av medicinska skäl och under övervakning av en läkare.

Under amning är det förbjudet att applicera medicin i bröstområdet.

Säkerhetsåtgärder

Vid den första användningen av produkten kan en svag brännande känsla förekomma i kombination med rodnad i huden och skalning.

Om symtomen blir allvarliga minskas behandlingsfrekvensen till 1 s. på en dag.

Det rekommenderas också att avbryta behandlingen ett tag tills tecknen på irritation försvinner.

  • Användningen av Baziron AS bör kasseras om blåsor bildas på huden efter applicering av läkemedlet. Efter deras läkning fortsätter kampen mot akne, men med hjälp av ett substitut.
  • Produktens sammansättning är ganska aggressiv för slemhinnorna. Därför används det inte för att behandla ögonen och munhålan. Vid oavsiktlig kontakt med gelén, skölj noggrant det drabbade området.
  • Under terapin är det viktigt att minska exponeringen för solen för att inte provocera irritation.
  • När du applicerar läkemedlet på hudområden som gränsar till hårbotten, bör det komma ihåg att vid kontakt med kompositionen kan färgade trådar ändra färg.

Överdos

Med förbehåll för anvisningarna i kommentaren om reglerna för proceduren, är en överdos av läkemedlet utesluten.

Mot bakgrund av doseringar kan irritation uppstå på huden. I detta fall förskrivs patienten symptomatisk behandling..

Allvarligare konsekvenser elimineras på grund av den låga absorptionen av gelén i den systemiska cirkulationen..

Kompatibilitet med andra läkemedel

Tillverkaren i kommentaren varnar inte för farliga kombinationer.

Gelén kan användas samtidigt med läkemedel framställda på basis av bensoylperoxid.

Experter rekommenderar att man undviker kombinationen av Baziron med läkemedel som har irriterande, exfolierande, torkande effekter.

Fördelar med Baziron AC

Den farmakologiska produkten är populär bland hälsoarbetare och användare på grund av den höga terapeutiska effekten..

På grund av egenskaperna hos bensoylperoxid påverkas talgkörtlarnas funktion. På grund av detta minskas produktionen av fett, huden berikas intensivt med syre.

Den aktiva föreningen avlägsnar snabbt inflammation, eliminerar patogena bakterier som provocerar hudsjukdomar.

Läkemedelseffekt:

  • porrengöring, vilket ökar permeabiliteten för syre i epidermis celler;
  • stimulering av regenerativ funktion;
  • förträngning av porerna, vilket hjälper till att eliminera ärrbildning;
  • reglering av produktion av sebaceous sekretion;
  • hudhydratisering;
  • avlägsnande av den inflammatoriska processen;
  • eliminering av patogen mikroflora;
  • förhindra spridning av mikroorganismer till friska områden i huden;
  • torkning av pustlar.

Hur man lagrar

Standardkrav för lagring.

  • Ett av de viktigaste förhållandena är överensstämmelse med temperaturregimen (inom 5-25 grader). Frys inte läkemedlet.
  • Gelén behåller sina egenskaper i 2 år.
  • Kontrollera utgångsdatumet före användning. Efter att röret har öppnats är kompositionen lämplig för användning i 6 månader, under förbehåll för lagringsregler.

Recensioner

Olga, 32 år:

En gång rådde en vän henne att prova Baziron AS. Läkemedlet fungerade tydligt: ​​på 4 veckor var det möjligt att rengöra ansiktshuden från hatad akne.

Jag använde gelén endast på den främre delen och hakan, där utslaget var lokaliserat. Efter den första appliceringen kändes en lätt brännande känsla, täthet.

Symtomen försvann spontant. Jag observerade inte andra biverkningar.

Vera, 28 år:

Läkaren försäkrade att denna effekt är tillfällig, rekommenderade en procedur per dag.

Cirka två veckor senare märkte jag positiva förändringar: antalet pormaskar minskade avsevärt, rodnad försvann, lättningen avjämnades.

Behandlingen fortsatte i ytterligare 1,5 månader. Resultatet blev positivt överraskad.

Tatyana, 23 år:

Under lågsäsongen är mitt ansikte täckt av akne. Gelén stoppar snabbt den inflammatoriska processen, aktiverar den regenererande funktionen.

Efter en terapikurs lyser huden bara.

Billiga analoger

Om gelén inte har den önskade effekten eller av flera orsaker finns det inget sätt att applicera den, tas analogen.

Bland de billiga ersättarna:

Fler liknande egenskaper ägs av medel vars kostnad ligger nära Baziron: Differin, Skinoren, Zinerit, Indoxil.

Vilket är bättre: Baziron eller Zenerit?

Trots fondernas identiska syfte används de i vissa fall.

  • Baziron AS är lämpligt att använda för att eliminera ytproblem och inflammatoriska formationer som finns i hudskikten och på ytan.
  • Zinerit är effektiv i närvaro av patogen mikroflora i porerna och på ytan på huden.

Zenerit är inte lämplig för långvarig terapi, eftersom den aktiva föreningen är beroendeframkallande..

Baziron saknar denna nackdel, bearbetning kan utföras under flera månader.

  • När du väljer ett läkemedel uppmärksammas också hudtypen. För torr och kombinerad Zenerit är mer lämplig. Samma alternativ rekommenderas för barn under 12 år, gravida och ammande kvinnor.
  • Baziron visar goda terapeutiska resultat för akne orsakade av stafylokocker. Läkemedlet väljs för behandling av allvarliga stadier av sjukdomen, med omfattande hudskador, ökat fettinnehåll och i de fall där andra läkemedel inte gav den önskade effekten.

Drogdelning bör undvikas..

Baziron AC Cream 5% av Galderma

Respons

Länge skrev jag inte recensioner, men den här hade förmodligen samlat i ungefär 7 månader. Min post.)) Det längsta var att samla in bilder.

Det svaga hjärtat är bättre att inte titta på.

Så vad jag hade förut:

Kombinationshud (fet T-zon och ibland torr på kinderna), inflammation, försämring berodde på felaktigt utvalda och olämpliga medel (toner, tvätt, pulver), vilket orsakade allergier och ledde till komedoner. Sådana stängda finnar passerade mycket länge och gick inte ut. Då återstod ett berg av akne efter, fläckar passerade inte i månader, skiktade och allt detta hotade med ärr och redan någon slags hudsjukdom. Övergångsåldern är för länge borta och var tvungen att skära en lång paus, köpte väl täckande tonal, salicyklisk etc. Det var då tungt artilleri kom in.))

Gelen själv i röret, som är ganska vanligt för sådana apoteksprodukter, pressas ut så mycket som nödvändigt, jag har personligen inga klagomål. Valet var procenten och typen av salva eller gel. Det var bara 5%, jag tar det tredje röret, ordet salva på något sätt ansträngd, så jag tog gelén, kanske kommer den till salvan.

Så här ser det ut verkligen ut (fotot togs på Halloween, jag bestämde mig för att diversifiera den depressiva recensionen med något som inte var så otäckt som skräcken i mitt ansikte):

Nu om konsistens, tillämpning etc. Gelen är av medeltäthet, vit, nästan luktfri, om det är något som definitivt inte är otäckt, för mig ett plus. Det torkar snabbt. Men applicera bara inte under smink! Om det appliceras på hela ansiktet, lägger det mellersta lagret på sig en vit torr film, som vid kontakt med vatten kan bilda fläckar. Med kosmetika kan det göra en sådan röra att du måste skölja bort allt. Jag applicerar på natten efter tvätt och max lotion, grädden är bättre efter.

Baziron AC recensioner

En bra gel som inte torkar huden och inte är beroendeframkallande

Recension: Hej. Jag har precis avslutat behandlingen med den här gelén. Hon behandlades i 3 månader från akne. Det fanns någon form av hormonell brist i kroppen och finnar i ansiktet började dyka upp. Till att börja med försökte jag ta bort dem med ett avkok av kamomill, men det var ingen effekt, sedan köpte jag någon slags salva, som inte bara hjälpte, utan torkade upp hela huden. Sedan fick jag veta om Baziron 2.5 från en vän. Jag köpte den för 743 rubel. Huden uppfattade honom väl, varken torrhet eller oljig glans dök upp. Av lukt... Läs mer

Effektiv behandling.

Recension: Hej. Jag tror att problemet med problemhud är bekant för många, så jag vet det från första hand. I princip är min hud benägen för dem från ungdomar och behövs alltid behandling, men att hitta ett bra, effektivt botemedel visade sig vara mycket svårt och först efter många år upptäckte jag det. För mig visade det sig vara 2,5% baziron. Läkemedlet hjälpte mig snabbt och orsakade inga biverkningar, vilket jag är mycket glad för, eftersom jag var tvungen att överföra många av dem under alla dessa år från andra sätt. Baziron hjälpte snabbt, någonstans under en och en halv... Läs mer

Till sist botad av akne.

Recension: Hej alla! När hon behandlades för akne berättade en vän om 2,5% Baziron, som botade henne av akne. Hon lyssnade och beslutade att köpa också. Röret är anständigt, det finns tillräckligt med pengar i det och håller länge. Efter den första applikationen märks effekten snabbt. Inflammationer blir mindre, smärtan minskar, huden fuktar... tills slutet, huden botades efter 3 månader. Jag hade ett löpande ärende, så det tog mycket tid. Det finns inga antibiotika i basiron, så... Läs mer

Det bästa botemedlet mot akne.

Pluss: Ingen lukt och inga kemikalier.

Minus: dyrt.

Recension: Hjälpte verkligen min son, jag är väldigt nöjd. Efter det försvinner akne bokstavligen framför våra ögon. Lätt att använda skapar inga problem. Ansiktet blir rent som ett barn. Min son är nöjd med att ge råd till alla. tacka.

Akne är inte en mening

Recension: Jag har fet hud med akne och akne, jag är 17 år och har kämpat mitt ansikte i ett år nu. Utslagen blev mycket aktiva, alla säger att det beror på hormoner, jag förstår att detta kommer att gå, men jag är väldigt trött att titta på all denna skräck i mitt ansikte. I allmänhet bestämde jag mig för att prova basiron efter råd från en vän, min hud var väldigt torr i början, men jag korrigerade den snabbt med en fuktgivande kräm, efter två veckor var min hud märkbar rengjord, efter en och en halv månad blev mina utslag minimal, efter tre månader återföll min hud... Läs mer

Teenage Problem Solving

Granskning: 16 år mötte jag ett sådant problem som akne. Nu är jag 20 år och problemet som de "vuxna" lovat har inte försvunnit. Jag behandlade mig själv med alla typer av tonika och tricks, som ett resultat brände jag bara min redan dåliga hud. Det var mycket svårt att titta på dig själv i spegeln utan smink. Jag bestämde mig och gick till hudläkaren för att slutligen bli av med detta problem, han rådde mig att basiron. Den första veckan glädde mig inte, ärligt talat. huden började avskalas och var ganska torr, men jag fortsatte... Läs mer

Bra bot. Ganska snabbt hjälper

Pluss: mycket bra verktyg.

Recension: Cream basiron 2,5% rekommenderades av min vän. Hon hade också problem med akne under lång tid att kämpa med honom. Jag tog en koncentration på 2,5% eftersom jag har mycket känslig hud. Av de positiva egenskaperna hos baziron kan jag faktiskt ta bort frånvaron av antibiotika i kompositionen (därför försvinner behandlingseffekten inte med tiden), jag bör också notera den verkliga förekomsten av behandlingseffekten. Det finns något att jämföra, för innan jag använde många verktyg som inte hade önskad effekt. Dessutom från... Läs mer

Hjälp med att bli av med hudormar.

Recension: Jag trodde aldrig att detta skulle påverka mig, eftersom jag bryr mig om huden väldigt bra och alltid tittar, men något gick fel och jag fick akne som snabbt täckte min hud. Vad inte slåss - det var ingen effekt. Ibland blev det bara värre. Lyckligtvis för mig rådde farmaceut Baziron 2,5% mig. Jag erkänner att jag tveklöst reagerade, eftersom farmaceuterna brukar råda mer dyrt och inte bättre, men den här gången var jag väldigt lycklig, eftersom det var baziron som räddade mig. Behöver det... Läs mer

Hjälper till att behandla akne.

Pluss: Utmärkt! Huden är äntligen ren!!

Granskning: Jag tror att många har stött på problemet med akne. Så hon rörde mig. Jag försökte många olika läkemedel, inklusive mediciner - det var ingen effekt. Sedan, efter att ha lärt mig från recensionerna på Internet om Baziron, bestämde jag mig för att prova det. Jag köpte Baziron 2,5% eftersom den är avsedd för den känsliga huden som min är. Det blev positivt överraskad att det, som det visade sig, inte innehåller antibiotika och inte heller orsakar hudberoende av dess effektivitet. Inom några veckor noterades det att... Läs mer

Hjälper tonåringar bra.

Plusser: Perfekt för tonåringar, långvarig användning möjlig.

Granskning: Senast var min goddotter en vanlig tonåring med ett gäng små finnar, jag hjälpte henne så mycket jag kunde. hjälpte till att välja rätt hudvård, gick till en nutritionist. Finnar passerade, ljusare men kom tillbaka i tiden. Som ett resultat nådde vi på våra resor kosmetologen, som gav mig råd att använda basiron-ess, men bara den som är 2,5%. Min barnbarn började använda den, använde den en gång om dagen vid sänggåendet, applicerade den i ett tunt lager på skräpplatsen. Hon fortsatte också noggrant... Läs mer

Bra för akne

Minus: Om inte priset.

Granskning: Kanske finns det människor präglade av en ängel i världen som aldrig har dessa otäcka akne. Tyvärr är jag inte en av dem, men eftersom jag inte har för avsikt att ta upp dem med mitt ansikte måste jag leta efter ett verktyg som skulle hjälpa till att eliminera dem, dessutom, så snabbt och effektivt som möjligt. Tack och lov, mina egna sökningar lyckades - i fem år har jag nu avvisat alla attacker med hjälp av baziron och han har misslyckats mig. För första gången var jag tvungen att använda den i upp till två månader i rad, nu så komplex... Läs mer

Räddade Baziron verkligen mitt liv? VERKLIG ÖVERSIKT

Pluss: Matar huden Eliminerar små finnar Ger hopp :).

Minus: Efter akne städar inte Återhämtar sig långt ifrån alla akne Kan torr hud dyr.

Recension: Hej! Idag kommer jag att prata om ett läkemedel som Baziron As. Återkallelsen talar inte om dess sammansättning eller förpackning. Nej. Vi kommer att prata om hans handling, och i allmänhet, är han värd sina pengar? Så låt oss börja med det faktum att jag har tonårig problematisk hud sedan jag var 11 år gammal. Baziron är långt ifrån det första läkemedlet som jag kämpade för ren hud. Men låt oss börja, utan vidare. Till att börja med köpte jag detta läkemedel 2,5 procent. Jag försökte applicera ett mycket tunt skikt för att inte torka min hud. Men... Läs mer

Baziron AC: recensioner, pris, instruktioner

Från den här artikeln kommer du att lära dig:

  • Baziron AS - bruksanvisning,
  • Baziron AS - pris för 2020,
  • Baziron AS - recensioner av hudläkare om läkemedlets effektivitet.

Baziron AC är ett gelpreparat för behandling av akne. Tillverkad av läkemedelsföretaget "Galderma" (Frankrike). Läkemedlet dispenseras på apotek utan recept och är godkänt för användning hos patienter över 12 år..

Hittills har apotek ett stort antal läkemedel för behandling av akne och akne. På grund av bristen på kunskap är det praktiskt taget omöjligt för patienter att göra ett oberoende korrekt val av läkemedlet. Den här artikeln är skriven av en professionell hudläkare, och nedan kan du läsa - vad som kan förväntas av användningen av Baziron, och om den kommer att hjälpa dig.

Baziron AS - bruksanvisning

Baziron: sammansättning och form av frisättning
Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är bensoylperoxidkomponenten. Det finns tre former av läkemedlet: gelén kan ha en koncentration av bensoylperoxid på 2,5%, 5% eller 10%. Varje form produceras i rör om 40 g.

"Akrylatsampolymer-glycerol" -komplexet användes som en ytterligare komponent i beredningen, varför gelén har en avfettningseffekt. När sampolymeren absorberar talg samtidigt sker en långsam frisättning av glycerin, vilket gör att du kan fukta och mjukgöra huden.

Vilken koncentration av gel att välja -
Baziron instruktioner för användning av läkemedlet innehåller inte detaljerad information om vilken koncentration av gelén är att föredra att använda. Men kliniska studier har visat att läkemedlets effektivitet är nästan oberoende av vilken koncentration du använder.

Om du ska använda bensoylperoxid för första gången rekommenderar vi en 2,5% gel. Om upprepade behandlingsförlopp, sedan 5% gel. Men 10% gel bör endast användas för allvarliga former av akne som är resistenta mot läkemedelsbehandling.

Läkemedlets farmakologiska effekt är

Bensoylperoxid, som är en del av Baziron-gelén, har en mycket hög aktivitet mot bakterier som orsakar överblivning av hudens hårsäckar, d.v.s. utseendet på akne. Dessa bakterier inkluderar - Propionibacterium Acnes och Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiologiska studier har visat att Baziron gel redan den 7: e appliceringsdagen undertrycker akne-orsakande bakterier med 94%, och efter 15 dagar - redan med 97-99%.

Utöver den antimikrobiella effekten har läkemedlet också -

  • minskar utsöndring av sebaceous körtlar,
  • antiinflammatorisk effekt (minskar rodnad och inflammation),
  • keratolytisk effekt (exfolierande),
  • hjälper till att ta bort hudormar (feta pluggar) från hudens porer.

En behandlingskurs -

Läkemedlet är endast avsett för extern användning. Gelén ska appliceras på de drabbade områdena i huden två gånger om dagen med lätta rörelser. Först måste du rengöra huden med milda tvättmedel och torka den väl.

Den uttalade effekten av läkemedlets användning kommer att märkas efter 3-4 veckor från början av användningen. Men i inget fall för närvarande kan du inte sluta använda läkemedlet (24stoma.ru). För att konsolidera effekten under lång tid - behandlingsförloppet bör vara tre månader. På samma gång, om du lyckades uppnå försvinnandet av akne mycket tidigare än 3 månader - från detta ögonblick kan du börja använda läkemedlet endast 1 gång per dag.

Om vilken koncentration av gel (2,5%, 5% eller 10%) att välja - skrev vi ovan. Kom ihåg att upprepade kurser som använder bensoylperoxidbaserade beredningar endast är tillrådliga efter att ha konsulterat en hudläkare.

Baziron AC: pris, recensioner

Baziron priset på läkemedlet i apotek för 2020 börjar på 750 rubel. Dessutom är geler i koncentrationer av 2,5%, 5% och 10% - ungefär desamma.

Baziron AC: billiga analoger
billigare analoger produceras främst av indiska företag, men jag måste säga att de inte är representerade på den ryska marknaden. Men du kan enkelt hitta märkesläkemedel av Neutrogena eller Mary Kay, samt Persa-gel (USA).

Baziron AS: recensioner av hudläkare

Gel Baziron - recensioner om läkemedlet beror främst på vilken form av akne du använder det för: med akne, med akne eller med en blandad form av akne (det vill säga när akne och akne är på huden samtidigt).

Det bör förstås att akne och akne är helt olika formationer. Akne är en festande hårsäck (Bild 6). Med akne bildas pus inuti follikeln och huden ovanför har ett rött, inflammerat utseende.

Acne är å andra sidan inget annat än fettproppar i hudens porer, som bildas på grund av en ökning av sebumproduktionen från talgkörtlarna som finns runt hårsäckarna. Akne kan se ut: antingen som vita knölar på hudens yta (fig. 7) eller som svarta prickar i hudens porer (fig. 8).

1) Användningen av Baziron för akne -
bensoylperoxidpreparat, som inkluderar Baziron AS, är guldstandarden vid behandling av akne (med undantag av cystisk form). Enligt rekommendationer från europeiska och amerikanska medicinska organisationer - bensoylperoxid för akne bör förskrivas som en basterapi.

Som ett alternativ till bensoylperoxid kan akne behandlas med geler innehållande klindamycin eller erytromycinantibiotika, eller kombinationsberedningar som innehåller både bensoylperoxid och ett antibiotikum. Sådana läkemedel används emellertid bäst om baskursen för 2,5% bensoylperoxidgel är ineffektiv..

Du kan ta reda på om hela utbudet av effektiva akne mediciner, om vilka former av akne vilka mediciner som kommer att vara mer effektiva - du kan i artikeln:
→ “Dermatologs råd för att välja akne mediciner”

2) Användningen av Baziron för akne -
Även om instruktionerna för läkemedlet säger att läkemedlet kan användas för att behandla akne - rekommenderar vi inte att det används för akne, eftersom de komedonolytiska och keratolytiska effekterna av läkemedlet är mycket måttliga och förlorar märkbart för läkemedlen i retinoidgruppen här. Det är retinoida läkemedel som är guldstandarden vid akne-behandling.

Dessutom, med akne i huden finns det ingen inflammation som kan orsakas av patogena bakterier. Användning av ett antimikrobiellt medel (bensoylperoxid) under dessa förhållanden kan orsaka bildning på huden av stammar av patogena bakterier som är resistenta mot antimikrobiella medel. I framtiden kan detta leda till uppkomsten av akne, extremt okänslig för behandling med någon medicinering..

3) Om du har akne och akne på huden -
i det här fallet måste du använda Baziron AS-gel tillsammans med läkemedel från retinoidgruppen, d.v.s. använd dem parallellt. Men det är bäst i detta fall att använda kombinerade läkemedel för behandling, som redan innehåller bensoylperoxid och retinoid i sin sammansättning. Detta minskar eventuell hudirritation. Ett exempel på ett sådant läkemedel är Epiduo gel (Frankrike).

Biverkningen av läkemedlet -

När du använder läkemedlet är lokal hudirritation möjlig, vilket är normalt. Symtom på irritation inkluderar: skalning och torrhet i huden, dess rodnad, brännande känsla. Ofta, efter att ha vant sig till läkemedlet - dessa symtom minskas. Om symptomen på irritation inte minskar kan du antingen minska användningsfrekvensen till 1 gång per dag eller byta till att använda en annan grupp läkemedel, till exempel antibakteriella geler.

Sällan kan det finnas en allergi mot läkemedlets komponenter, vilket kräver att det dras tillbaka.

Viktigt: bensoylperoxid ökar hudens känslighet för solen. Detta innebär att vid användning av läkemedlet under perioder med hög solaktivitet, kommer hyperpigmentering av huden med stor sannolikhet att visas på läkemedlets användning. Därför måste du använda solskyddsmedel (krämer, solglasögon, panama).

Kontraindikationer för användning -

  • allergi mot en av läkemedlets komponenter,
  • barn under 12 år.

Använd under graviditet och amning -

Läkemedlet har en extremt låg absorption från hudens yta, varför det praktiskt taget inte kommer in i blodomloppet och inte har någon systemisk effekt på kroppen. Inga säkerhetsstudier har dock genomförts under graviditet och amning. Således är utnämningen av läkemedlet möjlig, men i de fall den avsedda fördelen kommer att överstiga den upplevda risken.

Speciella instruktioner -

  1. Applicera inte läkemedlet på slemhinnorna. Det kan endast appliceras på huden. Vid kontakt med slemhinnorna i näsa, ögon och mun, skölj genast med vatten.
  2. Det rekommenderas inte att använda Baziron AS parallellt med medel med en torkande, exfolierande effekt, alkoholbaserade medel.
  3. Läkemedlet ska förvaras vid en temperatur på högst +25 grader. Läkemedlets hållbarhet 3 år

Vi hoppas att vår artikel om ämnet: Baziron AS prissättningar - visade sig vara användbar för dig!

Baziron AS, som använde?

Användarkommentarer

Jag använde det också i skolan, det stänkte alltid på pannan, till fruktansvärda och sjuka sår. Ärren återstod, jag använde basironen i ungefär en månad och det var allt, min panna är ren. Och det fanns inga spår av akne, och förresten började de klättra ut mycket mindre ofta, en sällsynthet om något hoppar i ansiktet

Ja, den natten fick det honom att må bättre)) som jag inte hade köpt förut.

Ira, jag hade också akne efter förlossningen, jag drabbades inte ens i ungdomar, men här är PPC som en flickas

Jag har akne från 13-14 år gammal, men under graviditeten var det sista ansiktet rent, och efter 2 månader började PPC, men det som hände igår var aldrig där alls. Jag har smetat på kvällen och på natten, redan många gånger bättre! Jag trodde inte ens, men jag hade också en allergi, drack antihistaminer.

Jag använde ungefär 17 år gammal.Det hjälpte, men ett tag.

Ja, det är klart vad man ska behandla från insidan. Men jag genomgår behandling, och det har blivit värre, det är nödvändigt att ta av det, sommaren kommer, det är nödvändigt att bränna allt i solen och det kommer att bli bättre, men nu är det fruktansvärt att ta av denna förvärring

Jag använde också antibiotika i salvan, jag kommer inte ihåg vad de kallades, de hjälpte bra

Jag är allergisk mot nässelfeber och angioödem för alla antibiotika

Det är liksom hormonellt, det kan du inte.
Hon drabbade själv en hel graviditet med detta, hon blir fortfarande lite sjuk. Kräm med zink hjälper mig. Kamomillolja med teträdet. Just nu beslutade zenerit att prova. Testa en kvävmassage hos kosmetologen, den torkar bra)

Min hud brändes med kväve, jag vill inte längre. Han är inte hormonell. Från zenerit blev det värre för mig en vecka senare, mitt ansikte brändes, det var för ett år sedan, plus att jag fick en allergi, det erythromycin.

Kanske en kosmetolog bör byta om han inte kan välja rätt behandling?
Gå till endokrinolog och hudläkare

Jag har redan förändrats mycket och varit på olika platser, och läkarna hade... allt var komplicerat av en polyvalent allergi, många saker är omöjliga, immunitet sänks och plus hormoner är stygga.

En mardröm av något slag) Jag upprepar, prova en kräm med zink och kamomillolja, tillsätt tea tea oil till den. Olja på natten, grädde på morgonen)

Det är värre av zink - dermatit, jag har testat det med olika oljor redan, ja, jag har provat många saker, inte räknat. Det brukade vara OXY10, det hjälpte, och så Baziron är han i en lägre koncentration. Jag mår bättre idag!

Akne torkade perfekt, men gick med ett tätt rött ansikte torrt.

Och du applicerade över hela ditt ansikte, inte lokalt?

Jag hade på kinderna och hakan, smutsade allt utom pannan och näsan. En vecka senare, dessa platser, någonstans tillförda, även avskalade, men akne försvann verkligen, men inte så länge, tydligen var det hormonella problemet. Ansiktet städades efter förlossningen. Och innan dess gav både basiron och zenerit tillfälliga resultat.

Zenerit hjälpte mig tidigare. Men för ett år sedan, en vecka senare, brände all min hud och allt blev så dåligt... sedan 2 månader återställd.

Så jag säger samma sak till författaren att dessa verktyg inte eliminerar roten till problemet utan bara delvis eliminerar det

Det hjälpte mig inte alls, beroendet började och gick av efter 3 månader, även om jag sedan gick som en tonåring i akne?

Gick det inte sämre? Och vilket missbruk?

Blockeringen började, viss akne försvann, men på de platser där grädden var, bildades subkutant fett, som är mycket hårt och ömt, men de kan inte ses externt, som hudläkaren förklarade, detta är en reaktion på den aktiva substansen och detta läkemedel passar inte mig! Jag var tvungen att gå till kosmetologen för att mekaniskt rengöra mitt ansikte och cauterize dessa små sår, som ett resultat av att det då inte fanns fler subkutana sår, bara små vattniga, men de lämnade snabbt den vanliga djuprensningsskrubben, men jag led en månad

Nu har jag alla typer av akne i ansiktet för varje jävla smak, även om det tar lite, åtminstone hälften för en början.

Det är problemet, det är bättre att gå till en hudläkare, eftersom du kan läka små, och stora cikatriser bildar ärr, trots allt, allt händer, allas hud är annorlunda, kanske det orsakas av ett allergen, alla har olika hudtyper och det kan finnas olika reaktioner, det är för inte ett universellt botemedel, på sommaren är jag väldigt obekväm från mina små ärr på hakan, och det är mitt eget fel att jag började självmedicinering

Jag försökte bara inte, och gick till hudläkare och kära kosmetologer, gjorde alla typer av rengöring och rengörde min kropp, och att jag bara inte var ordinerad att dricka och smeta... och mycket mer... men tyvärr, ah... nu på mitt ansikte igen en mardröm. Baziron försökte inte, jag får se hur det kommer att bli.

Så i 99% efter rengöring skulle du börja få akne, detta är en naturlig frisättning av gifter, men tätheten i huden tillåter inte att de helt går ut och bildar en inflammatorisk process, du behöver bara fastställa orsaken till deras utseende. Detta är som zinerit, det torkar huden, subkutant fett, som flammar, och finnen försvinner, men du borde sluta smeta och allt verkar igen? ♀️ Det kan vara lättare för dig att bli ett Allergotest, en utstryk av epitelet och fastställa anledningen än att gå sönder med ett dubbelt resultat

Om vi ​​hittade detta skäl och botade, skulle jag vara glad. Så mycket pengar har redan investerats i undersökningar och så vidare... men till vilken läkare jag inte kommer att få problem, de rycker och vet redan vad de ska göra med mig ((

Så börja med de enklaste sakerna, hormoner, magen, det endokrina systemet, allergener, i de flesta fall är det dessa gåta, jag är allergisk mot gifter och de enda som bearbetas av grödor, och jag fick bara veta det genom att genomföra allergitester på produkter, många till och med stress kan orsaka sådana komplikationer, eftersom huden är en indikator på arbetet i inre organ, eftersom akne, leta sedan efter problemet från insidan? ♀️

Jag går till läkare, så mycket har gått. Ja, jag är allergisk, med ett sköldkörtelproblem just nu gastrit. Jag sitter på dieter, äter nästan ingenting, för det finns en matallergi. Stress ja...

Så detta är allt problem, det är lättare för dig att balansera din diet för att utesluta alla irriterande ämnen, och efter två veckor börjar allt försvinna

För att utesluta alla irritationsmedel måste jag bo i ett sterilt rum! Jag har mat som utesluter allergener, det är därför jag pratar på diet, en mycket liten lista med produkter som inte ger allergier.

Läs Om Hudsjukdomar

Trikofytos

Aterom

TRICHOPHYTIA (trichophytia; grekisk thrix, trichoshår + phyton växt; synonym: herpes tonsurans, dermatomycosis trichophytica, tinea tonsurans, tinea trichophytica, ringworm) är en svampsjukdom hos människors och djurhud orsakad av antropofila och zoofila trikofyter.

Varför visas kapillärer i ansiktet?

Moles

Om kapillären i ansiktet brister, är det värt att se en läkare, eftersom ett sådant fenomen kan indikera avvikelser i kärlsystemet. Röda prickar som förekommer på kinderna, nära ögonen, på näsan är resultatet av försämrad blodcirkulation.

Antibiotika för akne i ansiktet: tabletter, salva, grädde, gel, injektioner

Vattkoppor

Antibiotika i kampen mot akne i ansiktet används i form av tabletter, salvor, masker. En sådan behandling bör emellertid förskrivas av en läkare, som akne är en inflammatorisk hudsjukdom som kan orsakas av många orsaker, inklusive obalanserad kost, hormonella problem, en ohälsosam livsstil och stress.